Bruilofts videografie

Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Leuk!
Stuur mij dan een mailtje via het contactformulier. Zo kunnen we kijken of jouw dag nog beschikbaar is.

Mocht dat zo zijn, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jouw dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft.

Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en wat jullie wensen zijn. Ik plan een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis.  Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een langere film en een korte versie. Daarnaast leg ik momenten volledig vast die voor jullie waardevol zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld de beloftes zijn, een speech, de openingsdans, etc.   


Tijdens de dag probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn, zodat jullie eigenlijk vergeten dat ik er ben. Ik houd ervan om alles zo spontaan mogelijk te filmen. Het wordt echt een terugblik van hoe jullie dag was. Het wordt dus niet in scène gezet.

Belangrijkste elementen in de film vind ik: emotie, spontaniteit en humor. Tijdens de dag wil ik geen moment missen en ben ik altijd  opzoek om deze 3 elementen vast te leggen in jullie film.