Terug naar de Bevrijding van Genemuiden

Mart Snel toen een jonge knul van een jaar of zes zeven, nu bijna 81 deze dag zal hij nooit vergeten. Hij woonde destijds met zijn ouders aan de Hasselterdijk, waar Canadezen en Duitsers met elkaar in gevecht waren. Ook vertelde Snel over munitie die in een kolk langs de dijk werd gegooid. Pieter Polman ging met Snel terug naar de gebeurtenissen van 14 april 1945.

Auteur: admin

Ik zal mij even voorstellen : Naast mijn werk als machinaal houtbewerker is mijn grote passie foto en video grafie, dit doe ik veel voor genemuidenactueel. laatste tijd krijg ik steeds meer vraag voor ook ander fotografie werk. wat mij aanspreekt in mijn hobby is dat je waardering krijgt, wil mij dus ook meer toeleggen op fotografie, heeft u een leuk idee niks is te gek ik kan u altijd verder helpen .