Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival zet onze hoofdstad tijdens de donkere wintermaanden in de spotlights. Vanaf 29 november tot en met 20 januari straalt de stad door vele installaties van licht. Kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben unieke werken gecreƫerd, de meeste zelfs specifiek voor Amsterdam Light Festival. De Amsterdamse grachtengordel vormt het sprookjesachtige decor van het festival.

Auteur: admin

Ik zal mij even voorstellen : Naast mijn werk als machinaal houtbewerker is mijn grote passie foto en video grafie, dit doe ik veel voor genemuidenactueel. laatste tijd krijg ik steeds meer vraag voor ook ander fotografie werk. wat mij aanspreekt in mijn hobby is dat je waardering krijgt, wil mij dus ook meer toeleggen op fotografie, heeft u een leuk idee niks is te gek ik kan u altijd verder helpen .